Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری  فارس از بهشهر، مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران و تجلیل از خدمات ریاست پیشین این دانشگاه در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد.

مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم با تاکید بر اهمیت نقش‌آفرینی دانشگاه در حل مشکلات منطقه، اظهار کرد: در رویکرد جدید وزارت عتف، به تمام دانشگاه‌ها ماموریت داده شد تا دست‌کم یک مشکل یا معضل منطقه خود را با کمک مسوولان استانی و شهرستانی از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شناسایی کرده و دانشگاه متکفل پژوهش و حل آن مساله شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به این مهم خواسته‌ ما از مسؤولان دانشگاه این است که با کمک آنان اصلی‌ترین مسائل شهرستان را شناسایی کرده و برای حل آن برنامه‌ریزی کنند. 

معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت توسعه برنامه محور دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و فناوری مازندران باید در راستای افزایش رشته‌های مورد نیاز صنعت و منطقه و رشته‌های پُرمتقاضی گام بردارد و نگاه توسعه‌ای برای گسترش رشته‌های مورد نیاز جامعه و صنعت داشته باشد و وزارت عتف در این زمینه از دانشگاه حمایت خواهد کرد.

این مسوول با اعلام اینکه استان مازندران به‌ویژه شرق استان ظرفیت بسیار بالایی در پذیرش دانشجو دارد، اضافه کرد: در شورای پذیرش، کمک خواهد شد تا راهکارهایی را در به‌منظور افزایش جذب اعضای هیات علمی و توسعه‌ی رشته‌های جدید به کار گرفته شود. 

فرخی در پایان سخنان خود از تلاش‌های محمدزاده رئیس سابق دانشگاه علم و فناوری مازندران قدردانی کرد و یادآور شد: پذیرش مسؤولیت توسط ربانی و ظرفیت علمی و مدیریتی ایشان مسیر روشنی را برای توسعه این دانشگاه فراهم خواهد کرد و بر حمایت وزارت عتف برای تقویت زیرساخت‌هایی مانند خوابگاه‌های دانشجویی و آزمایشگاه‌های دانشگاه علم و فناوری مازندران تاکید کرد. 

احمدرضا ربانی سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از چالش‌های موجود در مسیر توسعه دانشگاه، به بیان اهداف و برنامه‌های خود پرداخت و بر ضرورت استفاده از تمامی ظرفیت‌ها موجود در دانشگاه و منطقه برای تسریع ارتقای دانشگاه و تامین زیرساخت‌های لازم برای توسعه تاکید کرد. 

وی، حرکت به سمت ایجاد دانشگاه کارآفرین که در آن مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم مورد اهمیت است را اجتناب‌ناپذیر دانست و تلاش در جهت گسترش فعالیت.های ارتباط با صنعت را از اصلی‌ترین اهداف خود اعلام کرد و همراهی مردم و مسوولان منطقه را و مشارکت فعال در کمک به توسعه و ارتقای دانشگاه را لازمه پیشرفت دانشگاه علم و فناوری مازندران دانست. 

محمدزاده  رئیس سابق دانشگاه علم و فناوری مازندران به ارائه‌گزارشی از اقدامات انجام شده در دوره مسؤولیت پرداخت و از همراهی اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشگاه قدردانی کرد.

محمدزاده، توجه مسوولان وزارت عتف به توسعه دانشگاه‌های استان مازندران و به‌طور ویژه شرق این استان را خواستار شد. 

گفتنی است در این مراسم همچنین حجت‌‌الاسلام جباری امام جمعه بهشهر، حجت‌الاسلام حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و میرزایی فرماندار شهرستان بهشهر به بیان نکاتی در راستای پیشرفت دانشگاه علم و فناوری مازندران پرداختند و مردم و مسوولان را به هم اهی و همدلی در این مسیر دعوت کردند.

در انتهای این مراسم از خدمات رئیس سابق دانشگاه با اهدا لوح سپاس، قدردانی و حکم انتصاب سرپرست جدید دانشگاه اهدا شد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزارت عتف دانشگاه علم و فناوری مازندران دانشگاه ها وزارت عتف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه