Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات اجرایی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز دوشنبه همزمان با دومین روز از هفته دولت با حضور استاندار مازندران آغاز شد.

پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نخستین پارک حوزه سلامت در استان های شمالی کشور و چهارمین پارک سلامت در کشور محسوب می شود. مجوز این پارک تیر ماه سال جاری در  دویست و هفتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تصویب نهایی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم آغاز عملیات اجرایی پارک علم و فناوری سلامت این دانشگاه هدف از راه اندازی آن را بهره گیری از ایده های نو در راستای سلامت محوری و کارکر نسل جدید دانشگاه ها بیان کرد.
دکتر سیدعباس موسوی گفت : صدور مجوز برای پارک علم و فناوری سلامت پس از ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ ۲ به تیپ ۱ می تواند فعالیت دانش بنیان را در حوزه سلامت افزایش دهد.
وی افزایش مراکز تحقیقاتی  و سرانه پژوهشی را از دیگر مزیت های پارک علم و فناوری سلامت بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که پارک علم و فناوری در زمینی به مساحت هفت هکتار در پردیس پیامبر اعظم (ص) در دست ساخت قرار گرفت و در بودجه سال جاری حدود ۶ میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده است.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای استقرار پارک علم و فناوری سلامت را حدود ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و اظهار داشت : در بودجه سال ۱۴۰۰  اعتبار مستقل در قانون بودجه برای این پروژه مصوب خواهد شد.
موسوی از پیگیری استاندار مازندران برای تصویب پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان قدردانی کرد و خواهان تداوم حمایت های مادی و معنوی برای تکمیل پروژه ساختمانی این پارک شد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی مازندران سال ۱۳۶۷ فعالیتش را آغاز کرد . این دانشگاه در حال حاضر در قالب هشت معاونت آموزشی، درمان ، بهداشتی ،تحقیقات و فناوری ، غذا و دارو ، امور اجتماعی ، دانشجویی و فرهنگی و توسعه مدیریت و منابع با بیش از ۱۹ هزار نیروی انسانی شاغل در یکهزار و ۱۱۰ خانه بهداشت روستایی، ۳۱۵ مرکز بهداشتی درمانی، ۵۴ پایگاه بهداشتی درمانی ، ۲۱ شبکه و مرکز بهداشت و درمان و ۲۵ بیمارستان به بیش از سه میلیون نفر جمعیت استان و بخش اعظمی از مسافران ، خدمات بهداشتی درمانی ارائه می دهد .

دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۱۰ دانشکده شامل ؛ پزشکی ، داروسازی ، بهداشت ، پرستاری و مامایی ساری ، پیراپزشکی، دندانپزشکی، پرستاری بهشهر ، پرستاری و پیراپزشکی آمل ، پردیس خودگران رامسرو فناوری های نوین است. این دانشگاه ۴۵۰ عضو هیأت علمی و بیش از هشت هزار دانشجو دارد که در  ۱۰۴ رشته تحصیل می کنند.

این دانشگاه همچنین دارای ۲ پژوهشکده، ۱۸ مرکز تحقیقاتی ، ۱۰ مرکز رشد واحدهای فناوری و چهار شرکت دانش بنیان است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مازندران پارک علم و فناوری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو ۱۰۰  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد