Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@10:02:14 GMT

رتبه برتر دانش نوآوری ایران در خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۸۶۹۱

رتبه برتر دانش نوآوری ایران در خاورمیانه

ایسنا/مازندران رئیس پارک علم و فناوری مازندران از ایران به عنوان برترین کشور خاورمیانه در دانش نوآوری خبر داد.

علی معتمدزادگان در آئین اختتامیه رویداد استارت‌آپ عصر روز گذشته دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد با بیان اینکه ایران رتبه‌های بسیار خوبی در زمینه پژوهش، خلاقیت، دانش و شاخص نوآوری در دنیا دارد، گفت: این موفقیت‌ها در حالیست که مطابق آمار، ایران رتبه‌های مناسبی در زمینه پختگی بازار، بیزینس و ساختارهای سازمانی ندارد و نیاز به ارتقای این حوزه‌ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در ۲۰ سال گذشته کارهای بسیار خوبی در زمینه فضای نوآوری در کشور انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: هم اکنون استارت‌آپ‌ها در وضعیت مطلوب و قابل قبولی قرار دارند اما ضروری است این سیستم‌ها بروز رسانی شده و مطابق فناوری‌های نوین پیش برود.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران سابقه پارک‌های علم و فناوری در ایران را ۲۵ سال دانست و بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی ساری در توسعه این فضا پیشگام بود، تاکید کرد: اکنون با شکل‌گیری فضای نوآوری در داخل و خارج دانشگاه‌ها و نیز وجود استارت‌آپ‌های مختلف، کشور در مسیر توسعه قرا گرفته، هرچند که این مسیر فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است.
معتمدزادگان با اشاره به اینکه اکوسیتم نوآوری ۱۰ سالی است که در کشور اجرایی شده تصریح کرد: اکنون اگر دانشگاهی از قافله عقب مانده و بخواهد چنین فضایی را ایجاد کند نیاز به برنامه‌ریزی و هزینه زیادی دارد.
وی بیشتر اثرگذاری اکوسیستم نوآوری را در موج تحریم‌ها دانست و اظهار کرد: در فضای متلاطم اقتصادی اگر تولید داخلی به شکل کامل اجرا شود دیگر نیازی به واردات وجود نخواهد داشت، در عین حال فضای نوآوری نشان داده که بسیاری از مشکلات قابل حل بوده و این سیستم قابل اتکا است.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران فرآیند توسعه را درون زا دانست و افزود: فضای کسب و کار باید در داخل دانشگاه و جامعه شکل بگیرد و نمی‌تواند از بیرون پرورش پیدا کند.
معتمدزادگان با بیان اینکه در هیچ مقطعی از تاریخ ایران، تا این اندازه قانون در حمایت از نخبگان وجود نداشته است، گفت: هم دولت و هم قوه قضائیه و حتی کل نظام در حمایت از جامعه نخبگان قوانین ارائه کرده و حمایت کردند و همچنین مقام معظم رهبری نیز مکررا در سخنرانی ها بر این موضوع تاکید دارند.
وی نیاز استارت‌آپ‌ها را تنها پول ندانست و در مورد فاکتورهای موفقیت یک استارت‌آپ یادآور شد: زمان ورود به بازار، کار تیمی و داشتن یک گروه توانمند، دارا بودن مدل مناسب و برنامه ریزی دقیق از شرایط درست موفقیت یک استارت‌آپ است که نهایتا سرمایه آخرین گام در راه‌اندازی و پیشرفت محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی رئیس پارک علم و فناوری مازندران استارت آپ ها فضای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم