Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@18:16:30 GMT

صندوق پژوهش و فناوری در مازندران راه اندازی شده است

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۸۶۳۱

صندوق پژوهش و فناوری در مازندران راه اندازی شده است

ساری - رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به ایجاد و راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور در بهشهر گفت: صندوق پژوهش و فناوری نیز در استان راه اندازی شده است.

علی معتمدزادگان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری در برخی از استان‌ها راه‌اندازی شده بود و مازندران نیز باتوجه به قابلیت‌های فراوانی که در بخش تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان دارد، این صندوق را تأسیس کرده است افزود: یکی از مهم‌ترین کارکردهای این صندوق تکمیل زنجیره ایده تا بازار است که در این مسیر از ابزارهای جدید تأمین مالی بهره‌گیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کمک به جایگزینی هزینه‌های بالای تحقیق و توسعه نیاز به هزینه‌ها و گاه ریسک‌پذیر زیادی دارد که صندوق می‌تواند در این زمینه به صاحبان ایده و شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند.

وی با اشاره به ایجاد و راه اندازی  مرکز رشد واحدهای فناور در شهرستان بهشهر گفت: با امضای تفاهم نامه میان پارک علم و فناوری مازندران و دانشگاه علم و فناوری مازندران مرکز رشد واحدهای فناور در شهرستان بهشهر ایجاد خواهد شد.

معتمدزادگان ادامه داد: پارک علم و فناوری مازندران در راستای توسعه اکو سیستم نوآوری در استان و هکاری با دانشگاه ها به منظور ارائه خدمات فناوری و خلق دانشگاه های کارآفرین، تفاهم نامه ایجاد و راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بهشهر  میان دانشگاه علم و فناوری مازندران و پارک علم و فناوری مازندران منعقد شد.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران تصریح کرد: این مرکز از تابستان سال جاری با جذب و استقرار متقاضیان و ایده پردازان منطقه ای و با تمرکز بر ایده پردازان دانشجویی شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه را در شرق استان پوشش خواهد داد.

وی ادامه داد: ماموریت اصلی این مرکز حمایت از کارآفرینی فناورانه و اشتغال زائی برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه ها از طریق ایجاد شرکت های کوچک دانش بنیان است و هسته ها و واحد های فناور نوپا طی دوره حضور خود در این مرکز، برای دستیابی به دانش فنی و آمادگی برای تولید محصول و خدمات مورد نظر تلاش خواهند کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت